Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki problem:

Dostałem postać od "kumpla" z gry.Jest to 54 woj mental,fryzura z IS.Zmieniłem hasło/emaila.

Teraz mam dylemta.Grać tą postacią?Sam zacząłem od nowa,mam 19 lvl.0 item shopa;/

Tylko nie wiem czy koleś nie używał fishbota tą postacią lub jakiegoś expbota:S

Co mi doradzicie?

Daję plusy i minusy.

Opublikowano

Hm... jeśli chcesz grać tym mentalem to kup trochę yang na allegro, lecz jest inny sposób. Zrób eq na tym 19 lv, wbij większy poziom i idź na Metki do M2 dropić jakieś itemy.

Opublikowano (edytowane)

Jaki świat? to po 1.

Proponuje, bez kasy z allegro ... Bo dla mnie to dziecinada .... Najlepiej idź do M2 na tym 19 lvl, nie musisz mieć wy**** eq i bij metki 20 - 25 lvl, proponuje Ci to, bo sam, gdy na takim lvlu tam dropiłem na metkach, to dosyć często wylatywały mi takie rzeczy jak KU, Aura, Wir Miecza, Silne Ciało i to dosłownie co 2, 3 metiny, a teraz ceny są droższe, więc idzie dużo zarobić, ja tak pare miesięcy temu z całego dnia dropienia miałem ze 100 kk, a teraz ceny są droższe jak już wspominałem, więc bardziej Ci się teraz opłaci.

//Edit

Czy mi się źle wydaje, czy ty chcesz grać na 54 z powodu fryzury z IS ?

a po co piszesz bezsensowne posty ?

Edytowane przez Numix
Opublikowano

jak za darmo ci dał, to powinien powiedzieć prawdę czy używał dopalaczy.

tak czy tak graj tym mentalem, a ten 19 lvl zostaw sobie jako dropa na metki, imha czy ezoty.

Opublikowano

Tak trudno go o to spytać? Ile ma lat? Myślę, że jeśli jest ogarnięty do blokował HS'a.

@ Piotrek mnie uprzedził = )

Opublikowano

Jeśli nie zablokował HS'a to poczekasz długo na tego bana, bo szybko fala zablokowań kont się nie szykuje.

Radzę Ci go po prostu o to zapytać i aby szczerze odpowiedział... jeśli nie jesteś pewny to lepiej nic na postać nie przekładaj.

Opublikowano

Na razie to poczekaj, jakiś tydzień może nawet dwa. Jak masz włożyć pro eq to lepiej poczekać niż stracić. w między czasie będzie zarabiał na 19 lvlu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...